Aerob träning 

Grunden till en hälsosam och stark kropp ligger i att du utvecklar en stark aerob bas , det tar längre tid att bygga upp men du får behålla fördelarna en längre tid , det som du bygger upp snabbt förlorar du snabbt , och det som du tar dig tid att bygga upp under en längre tid får du även behålla en längre tid

Hur tränar man aerobt

Puls puls och puls ! skaffa en puls klocka och använd den. Puls zonen du behöver ligga i är runt 70% +- 2-3 % % vilket för de allra flesta är väldigt lugnt  och skönt , och det är precis som de ska vara , att träna kroppen att använda fett som bränsle är en utav anledningarna till att träna i den här zonen.

Hur räknar man ut sin puls 

Det finns några olika sätt, min erfarenhet är att om du är van att träna så välj karvonens metod

Max puls – vilopuls ( x 0,7 ) + vilo pulsen

Utmaningar 

Utmaningen i början är att att förstå även fast det förmodligen går långsamt så får du resultat .  människor som har mycket stress i systemet blir oftast helt galna av att det går så långsamt att de oftast slutar , men det är precis denna typ av träning som dom behöver mer av. Det gäller att förstå att att träna på denna nivå är att jag blir mer effektiv att röra mig framåt utan att adaptera för mycket stresshormoner.

Jag vill absolut inte att man ska sluta med högintensiv träning , men att lägga högintensiv träning på en aerob bas ger de största hälsoeffekterna